Belysning

Hos Convido-el er eksperter i belysning. Hvad end det skal opsættes inde eller ude. Vi kan hjælpe og rådgive dig med, hvilket lys der passer bedst til det hvilken situation. Kontakt os på knapperne herunder.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  Belysning

  Vi udfører løsninger inden for belysning, både i dit hjem og i haven. Der skal anvendes forskelligt lys, både med hensyn til farve og styrke, alt efter hvilket rum du skal have sat lys i. I køkkenet vil man ofte gå efter et mere klart og hvidt lys, mens man i stuen typisk vil opsætte et varmere og dæmpet lys for at skabe hyggebelysning.

  Derudover kan vi lave både flotte og funktionelle løsninger inden for lys, så som spots og lysskinner, så du har flere muligheder for at fordele lyset i dit rum.

  Vi kan hjælpe dig, hvis du mangler gode råd til, hvilket lys der bedst egner sig til dine forskellige rum i dit hjem.

  Ønsker du et tilbud på din opgave?

  Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


   ★★★★★

   Helt fantastisk arbejde. Alt er bare så gennemført. Fik, ud over småting indendørs også skiftet et par udendørskontakter samt trukket strøm til drivhus, hvor elektrikkeren bare er kommet med en helt genial løsning til kontakterne. Hold op hvor er vi glade for Convido-el, kan helt klart anbefales

   google
   Tove Krøll
   via Google

   ★★★★★

   God kontakt, kom og besigtigede samme dag efter endt arbejdsdag, identificerede hurtigt problemet i vores el-installation og løste det. Vanvittig fin oplevelse og service.

   google
   Allan Kristensen
   via Google

   Indhent et tilbud