Hvidevareservice

Skal du have nye hvidevarer i dit hjem? Så lad os montere dem for dig. Vi yder hvidevareservice, så slipper du for besværet med at installere dem. Vi kan selvfølgelig også reparere de eksisterende installationer, hvis du ønsker det. Lyder det som noget for dig, så kontakt os nedenfor.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  Hvidevareservice

  Skal du have monteret nye hvidevarer i dit hjem? Vi står for installation af hvidevarer, så som køleskab, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og komfur mm.
  Derudover kan vi også reparere dine hvidevarer, hvis de er gået i stykker. I flere tilfælde kan det betale sig at reparere dine hvidevarer, i stedet for at smide dem ud og købe nyt. Du kan derfor være heldig både at spare penge og spare miljøet, ved at reparere dine gamle hvidevarer.

  Du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vores hvidevareservice eller ønsker et godt tilbud på montering eller reparation af dine hvidevarer.

  Ønsker du et tilbud på din opgave?

  Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


   ★★★★★

   Helt fantastisk arbejde. Alt er bare så gennemført. Fik, ud over småting indendørs også skiftet et par udendørskontakter samt trukket strøm til drivhus, hvor elektrikkeren bare er kommet med en helt genial løsning til kontakterne. Hold op hvor er vi glade for Convido-el, kan helt klart anbefales

   google
   Tove Krøll
   via Google

   ★★★★★

   God kontakt, kom og besigtigede samme dag efter endt arbejdsdag, identificerede hurtigt problemet i vores el-installation og løste det. Vanvittig fin oplevelse og service.

   google
   Allan Kristensen
   via Google

   Indhent et tilbud