Netværk og data

Vi er eksperter i at installere samt tilslutte netværk og data. Vi kan klare alt lige fra kabelføring og montering af stik til rådgivning om hvor den netværksboks bør være placeret i hjemmet. Vi ser frem til at høre fra dig, og vi er sikre på at vi nok skal finde en løsning sammen.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  Netværk og data

  Vi hjælper også gerne med installation samt tilslutning af netværk og data. Vi kan både udføre kabelføring og montering af stik i forbindelse med installationen. I dag er det essentielt at have et godt netværk i ens hjem, da man bruger det til mange ting. Vi er vant til at have god forbindelse og derfor skal netværket også være i orden.

  Vi står også for rådgivning og fejlfinding inden for installationer af netværk og data. Vi kan eksempelvis rådgive om, hvor routeren skal placeres, så du er sikret det bedste signal i hele dit hjem.

  Hvis du skal bruge godt netværk i sit sommerhus, så kommer vi også og installerer der. Vi kan klare det hele. Kontakt os gerne for at høre mere.

  Ønsker du et tilbud på din opgave?

  Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


   ★★★★★

   Helt fantastisk arbejde. Alt er bare så gennemført. Fik, ud over småting indendørs også skiftet et par udendørskontakter samt trukket strøm til drivhus, hvor elektrikkeren bare er kommet med en helt genial løsning til kontakterne. Hold op hvor er vi glade for Convido-el, kan helt klart anbefales

   google
   Tove Krøll
   via Google

   ★★★★★

   God kontakt, kom og besigtigede samme dag efter endt arbejdsdag, identificerede hurtigt problemet i vores el-installation og løste det. Vanvittig fin oplevelse og service.

   google
   Allan Kristensen
   via Google

   Indhent et tilbud