Døgnvagt Elektriker

Søger du en elektriker der kan rykke ud hele døgnet? Så ring allerede nu! Convido-EL har døgnvagt og kan varetage alle elektriker opgaver. Ring 52 70 80 10, vi tager den både dag og nat! Vi har 13 års erfaring og kan vores kram. Så uanset hvilken elektriker opgave der er akut, så kan vi klare den!

Akut elektriker døgnvagt

Er uheldet ude, så kontakt os med det samme. Vi rykker ud 24/7, 365 dage om året. Kontakt os hvis du står med en akut elektriker opgave der skal løses hurtigst muligt. Uanset om det er aften eller weekend, så kontakt os med det samme. Vi rykker ud med det samme!

Du bedes oplyse adresse og en kort beskrivelse af hvad der skal ske. Så vores elektriker ved hvad han har med at gøre.

En aftale er en aftale - Elektriker døgnvagt

Når du har brug for en akut elektriker med døgnvagt, så er det vigtigt at vi har aftalt tid, sted og pris på forhånd. Det gør vi så der ikke kommer nogle grimme overraskelser. En ting er at der er opstået en nødsituation, en anden er at blive snydt eller undladt at aftale pris. Hvorefter man står med håret i postkassen og bliver bedt om at betale et urimeligt beløb.

Vi er reelle og kunne ikke finde på at snyde dig. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder, så derfor behandler vi vores kunder ordentligt.

Kontakt os med det samme

Er uheldet ude, så kontakt os nu! Jo før du kontakter os, jo før kan vi komme ud og fikse problemet. Kontakt os via telefon hvis det er en akut elektriker opgave du står med. Ring 52 70 80 10, så rykker vi ud med det samme.

★★★★★

Convido-El kan helt klart anbefales! 👌

fb
Sandra Juel Sørensen
via Facebook

★★★★★

Professionalisme

google
Helle Juel
via Google

★★★★★

Værdi for penge

stjerne
John Rasmussen
via Trustpilot

Indhent et tilbud