Energioptimering

Bruger du mange penge på el regningen? Så kan det være en god ide, at se hvor du kan optimere dit strøm forbrug. Her hos Convido-el er vi eksperter, i at lave energioptimering. Det kan være med til, at spare dig penge på den lange bane. Kontakt os og lad os se om vi ikke kan finde en løsning sammen.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  Energioptimering

  Med energioptimering kan du både spare penge og skåne miljøet. Man kan energioptimere ved bl.a. at udskifte gammelt elektronisk udstyr, samt investere i en varmepumpe og solceller m.m. Du kan i det lange løb både spare penge på disse løsninger og derudover er de mere CO2 venlige.

  Er din varmekilde, som eksempelvis et oliefyr eller varmeanlæg, 10 år gammelt, kan det være et sted, hvor du kan spare penge. Ved at udskifte til en nyere varmekilde, som eksempelvis varmepumpe, kan du mere effektivt og miljøvenligt få opvarmet dit hjem.

  Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du kan optimere og mindske dit energiforbrug, så kan du altid kontakte os. Vi har 13 års erfaring inden for feltet.

  Ønsker du et tilbud på din opgave?

  Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


   ★★★★★

   Helt fantastisk arbejde. Alt er bare så gennemført. Fik, ud over småting indendørs også skiftet et par udendørskontakter samt trukket strøm til drivhus, hvor elektrikkeren bare er kommet med en helt genial løsning til kontakterne. Hold op hvor er vi glade for Convido-el, kan helt klart anbefales

   google
   Tove Krøll
   via Google

   ★★★★★

   God kontakt, kom og besigtigede samme dag efter endt arbejdsdag, identificerede hurtigt problemet i vores el-installation og løste det. Vanvittig fin oplevelse og service.

   google
   Allan Kristensen
   via Google

   Indhent et tilbud