Elektriker i Korsør

Hos Convido-El leverer vi løsninger inden for el-installation, varmepumper, belysning og meget mere, som din elektriker i Korsør. Vi er autoriseret elektriker, hvorfor vi tilbyder professionelle el-løsninger. Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig her.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  Din lokale autoriseret elektriker

  Convido-El er din autoriseret elektriker i Korsør, som tilbyder en bred vifte af el arbejde. Vores priser er attraktive og konkurrencedygtige. Som erfaren elektriker kan vi klare alle opgaver inden for el-installationer – herunder praktiske og pæne løsninger. Dette indbefatter blandt andet ophæng af lamper, installation af hvidevarer m.m.

  Står du og mangler en autoriseret og professionel elektriker i Korsør? Så kan vi hos Convido-El hjælpe dig.

  Vi arbejder med kvalitetsmaterialer og har det helt rette værktøj til at klare netop din el-opgave. Hvis det el arbejde du har i tankerne ikke er nævnt ovenfor, så kan vi sikkert finde en løsning alligevel.

  Som din lokale elektriker med stor erfaring, samt faglighed klarer vi dit el problem. Kontakt Convido-El allerede i dag. Du kan kontakte os via telefon 52 70 80 10 eller på mail ar@convido-el.dk. Du har også mulighed for at få et uforpligtende tilbud ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig med et uforpligtende og attraktivt tilbud hurtigst muligt.

  Ønsker du et tilbud på din opgave?

  Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


   Convido-El - Autoriseret Elektriker

   Lokal Elektriker i Korsør

   Convido-El er din lokale elektriker med stor erfaring og med øje for detaljen. Vi tilbyder el-løsninger i høj kvalitet og med kunden i fokus. 

   Netop fordi vi har kunden i fokus, forstår vi også, at hvis uheldet er ude, har man brug for en elektriker uden for almindelige åbningstider.

   Derfor har du, hos Convido-El, mulighed for døgnservice fra en autoriseret elektriker i Korsør. Vi rykker ud i Korsør hele døgnet. Du skal blot ring på telefon 52 70 80 10 – vi tager den både dag og nat!

   Hvis uheldet er ude og du har behov for en autoriseret elektriker uden for almindelige åbningstider, så står vi til rådighed. Desto hurtigere du ringer, efter problemet er opstået, desto hurtigere kan vi komme frem og hjælpe dig. 

   ★★★★★

   Helt fantastisk arbejde. Alt er bare så gennemført. Fik, ud over småting indendørs også skiftet et par udendørskontakter samt trukket strøm til drivhus, hvor elektrikkeren bare er kommet med en helt genial løsning til kontakterne. Hold op hvor er vi glade for Convido-el, kan helt klart anbefales

   google
   Tove Krøll
   via Google

   ★★★★★

   God kontakt, kom og besigtigede samme dag efter endt arbejdsdag, identificerede hurtigt problemet i vores el-installation og løste det. Vanvittig fin oplevelse og service.

   google
   Allan Kristensen
   via Google

   Indhent et tilbud