Elektriker i Ringsted

Hos Convido-El leverer vi løsninger inden for el-installation, varmepumper, belysning og meget mere, som din elektriker i Ringsted.

Vi er autoriseret elektriker, hvorfor vi tilbyder professionelle el-løsninger. Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig her.

Autoriseret elektriker i Ringsted

Convido-El er din lokale elektriker i Ringsted. Vi leverer kvalitetsløsninger inden for el-installationer og el-arbejde. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser til attraktive priser. 

Vi har kunden i fokus, da vi ønsker at levere løsninger, som du er glad for og tilfreds med. Vi mener, at god kommunikation er vejen frem til at skabe gode resultater. 

Vi har 13 års erfaring i branchen. Dette har givet os stor ekspertise og faglighed på området, hvilket er din garanti for et godt resultat. 

Står du og mangler en autoriseret og professionel elektriker i Ringsted? Så kan vi, hos Convido-El, hjælpe dig. Vi arbejder med kvalitetsmaterialer og har erfaringen samt ekspertisen til at løfte opgaven.

Som din lokale elektriker med stor erfaring, samt faglighed klarer vi dit el problem. Kontakt Convido-El allerede i dag. Du kan kontakte os via telefon 52 70 80 10 eller på mail ar@convido-el.dk. Du har også mulighed for at få et uforpligtende tilbud ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig med et uforpligtende og attraktivt tilbud hurtigst muligt.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  Vi løser dine elektriker opgaver

  Convido-El - Autoriseret Elektriker

  Døgnvagt og attraktive priser hos Convido-El

  Hos Convido-El tilbyder vi attraktive priser på autoriseret og professionelt el arbejde.

  Hos Convido-El har du mulighed for døgnservice. Vi rykker ud som elektriker i Ringsted hele døgnet. du skal blot ring på telefon 52 70 80 10 – vi tager den både dag og nat!

  Hvis uheldet er ude og du har behov for en autoriseret elektriker uden for almindelige åbningstider, så står vi til rådighed.

  Står du og mangler hjælp til el arbejde? Kontakt os på vores telefon nummer 52 70 80 10 eller skriv en mail til os på ar@convido-el-dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et attraktivt tilbud på din el-opgave. 

  Elektriker i Ringsted

  ★★★★★

  Convido-El kan helt klart anbefales! 👌

  fb
  Sandra Juel Sørensen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionalisme

  google
  Helle Juel
  via Google

  ★★★★★

  Værdi for penge

  stjerne
  John Rasmussen
  via Trustpilot

  Indhent et tilbud