Elektriker i Slagelse

Hos Convido-El leverer vi løsninger inden for el-installation, varmepumper, belysning og meget mere. Vi er autoriseret elektriker, hvorfor vi tilbyder professionelle el-løsninger. Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig her.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  Autoriseret elektriker i Slagelse

  Som din lokale elektriker i Slagelse, udfører vi mange forskellige typer af el-installationer, til både private- og erhvervskunder. Med 13 års erfaring og stor faglig viden samt ekspertise, kan vi tilbyde dig unikke el-løsninger i høj kvalitet.

  Står du og mangler en pålidelig og autoriseret elektriker i Slagelse? Så kan vi hos Convido-El hjælpe dig. Vi arbejder med kvalitetsmaterialer og har det rette værktøj til at klare netop din el-opgave. Står det el-arbejde du har i tankerne ikke ovenfor? Skal du for eksempel have lavet et par stikkontakter, og ved du ikke hvilken kategori det hører under? Så er det helt i orden. Hos Convido-El skal vi nok hjælpe dig med at få løst dit el-problem. Du skal blot kontakte os via kontaktformularen her til højre, på telefon 52 70 80 10 eller på mail ar@convido-el@dk.

  Ønsker du et tilbud på din opgave?

  Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


   Convido-El - Autoriseret Elektriker

   Vi har kunden i fokus

   Hos Convido-El har vi kunden i fokus. For os betyder det, at vi efter bedste evne løser el-arbejde således at det lever op til dine behov og ønsker. 

   Vi går højt op i kundetilfredshed. Med vores 13 års erfaring inden for branchen og stor faglig ekspertise kan vi levere løsninger, som vores kunder er glade for og som holder mange år fremover. 

   Ønsker du en pålidelig elektriker i Slagelse? Så kontakt Convido-EL i dag.

   Hos Convido-El har du mulighed for døgnservice. Vi rykker ud som elektriker i Slagelse hele døgnet. du skal blot ring på telefon 52 70 80 10 – vi tager den både dag og nat!

   Hvis uheldet er ude og du har behov for en autoriseret elektriker uden for almindelige åbningstider, så står vi til rådighed.

   ★★★★★

   Helt fantastisk arbejde. Alt er bare så gennemført. Fik, ud over småting indendørs også skiftet et par udendørskontakter samt trukket strøm til drivhus, hvor elektrikkeren bare er kommet med en helt genial løsning til kontakterne. Hold op hvor er vi glade for Convido-el, kan helt klart anbefales

   google
   Tove Krøll
   via Google

   ★★★★★

   God kontakt, kom og besigtigede samme dag efter endt arbejdsdag, identificerede hurtigt problemet i vores el-installation og løste det. Vanvittig fin oplevelse og service.

   google
   Allan Kristensen
   via Google

   Indhent et tilbud