Solcelleanlæg

Vi installere solcelleanlæg, Det kan være en rigtig god investering hvor man kan spare nogen penge og samtidig aflaste miljøet ved at benytte en vedvarende energikilde. vi kan rådgive dig om størrelsen og hvorledes solcelleanlæg skal monteres. kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Solcelleanlæg

Vi monterer både solceller og solcelleanlæg. Solceller kan være en rigtig god investering, da du både kan spare penge og værne om miljøet ved at skifte til denne vedvarende energikilde. Solcellerne opfanger solenergi og kan derigennem levere strøm til dit hjem. Solcellerne er i dag så gode, at de også kan opfange sollys på overskyede dage, men giver naturligvis mest strøm på de solrige dage.

Det kan også være en fordel at vælge et solcelleanlæg med batteri, da du kan gemme strømmet på batteriet, som solcellerne har indsamlet til senere brug. Solceller kan være en dyr investering, men kan for langt de fleste betale sig, da de betaler sig hjem over kort tid. Over sommeren kan du tilmed være selvforsynende med strøm, når du har fået installeret solceller.

Placeringen af solcellerne har også en betydning. Det kan være en fordel, at placere dem på taget, da de her ikke optager plads og fanger mest muligt sollys. En anden mulighed er, at placere solcellerne på stativ, hvis dette er en bedre løsning for dig. Hvis du har planlagt, eller overvejer, at få lagt nyt tag, kan du få lagt solceller direkte ind i taget. Dette kan være en rigtig fin løsning, hvis du er ked af solcellernes synlighed på taget. Solcellerne skal altid, så vidt muligt, placeres i sydvendt retning, for at få mest ud af sollyset.

Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om solceller eller hvis du skal bruge et uforpligtende tilbud på vores arbejde.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  ★★★★★

  Convido-El kan helt klart anbefales! 👌

  fb
  Sandra Juel Sørensen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionalisme

  google
  Helle Juel
  via Google

  ★★★★★

  Værdi for penge

  stjerne
  John Rasmussen
  via Trustpilot

  Indhent et tilbud