El-installationer

Vi laver alt indenfor el-installationer, så hvad end du skal have lavet lamper, spots, køkken ting eller varmepumper. Så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  El-installationer

  Vi udfører mange forskellige typer af installationer, både i private hjem og i erhvervet. Vi kan både udskifte el i dit gamle hus eller installere el i hele dit nye hus. Derudover opsætter og installerer vi bl.a. også:

  • Lamper
  • Spots
  • Pendler
  • Emhætter
  • Køleskabe
  • Varmepumper

  Vi har mange års erfaring med el-installationer og kender derfor til de bedste løsninger. Vi arbejder altid med kvalitetsmaterialer og har det rette værktøj til at klare din opgave. Du kan altid kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vores installationer af el.

  Ønsker du et tilbud på din opgave?

  Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


   ★★★★★

   Helt fantastisk arbejde. Alt er bare så gennemført. Fik, ud over småting indendørs også skiftet et par udendørskontakter samt trukket strøm til drivhus, hvor elektrikkeren bare er kommet med en helt genial løsning til kontakterne. Hold op hvor er vi glade for Convido-el, kan helt klart anbefales

   google
   Tove Krøll
   via Google

   ★★★★★

   God kontakt, kom og besigtigede samme dag efter endt arbejdsdag, identificerede hurtigt problemet i vores el-installation og løste det. Vanvittig fin oplevelse og service.

   google
   Allan Kristensen
   via Google

   Indhent et tilbud