El-eftersyn

Overvejer du at få lavet et el-eftersyn i din bolig? Så er du kommet til det rette sted, hos Convido-el er vi eksperter i det. Vi gennemgår alle dine installationer efter bogen, og giver dig efterfølgende en el-eftersynsrapport. Så du kan se om der er noget, der skal forbedres. Vil du høre nærmere, så kontakt os nedenfor.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  El-eftersyn

  Skal du til- eller fraflytte et hus eller lejlighed? Så kan vi hjælpe dig med el-eftersyn af dine el-installationer. Vi kan her tjekke dit tidligere eller kommende hjem for ulovlige el-installationer og evt. udbedre disse, så sikkerheden er i orden. Ulovlige el-installationer kan i værste tilfælde forårsage stød eller brand, derfor er det vigtigt at få dem tjekket.

  Når vi har gennemgået dine el-installationer, skriver vi en el-eftersynsrapport, hvor du kan se om der skulle være ting, der skal udbedres og den generelle tilstand af el-installationerne i dit hjem. El-eftersyn skal ifølge loven altid udføres af en autoriseret elektriker, som er uddannet til at håndtere test- og måleinstrumenterne. Under el-eftersynet kontrollerer vi bl.a. el-tavler, el-installationer, lavvolts-installationer og fejlstrømsafbrydere m.m.

  Hvis du skal bruge et eftersyn, så kan du altid kontakte os. Vi har mange års erfaring med el-eftersyn og ved derfor præcis, hvad vi skal kigge efter. Du kan derfor være helt tryg ved, at overlade dit eftersyn til os. Vi udfører både el-eftersyn hos private og erhvervsdrivende.

  Ønsker du et tilbud på din opgave?

  Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


   ★★★★★

   Helt fantastisk arbejde. Alt er bare så gennemført. Fik, ud over småting indendørs også skiftet et par udendørskontakter samt trukket strøm til drivhus, hvor elektrikkeren bare er kommet med en helt genial løsning til kontakterne. Hold op hvor er vi glade for Convido-el, kan helt klart anbefales

   google
   Tove Krøll
   via Google

   ★★★★★

   God kontakt, kom og besigtigede samme dag efter endt arbejdsdag, identificerede hurtigt problemet i vores el-installation og løste det. Vanvittig fin oplevelse og service.

   google
   Allan Kristensen
   via Google

   Indhent et tilbud