El-eftersyn

Overvejer du at få lavet et el-eftersyn i din bolig? Så er du kommet til det rette sted, hos Convido-el er vi eksperter i det. Vi gennemgår alle dine installationer efter bogen, og giver dig efterfølgende en el-eftersynsrapport. Så du kan se om der er noget, der skal forbedres. Vil du høre nærmere, så kontakt os nedenfor.

El-eftersyn

Skal du til- eller fraflytte et hus eller lejlighed? Så kan vi hjælpe dig med el-eftersyn af dine el-installationer. Vi kan her tjekke dit tidligere eller kommende hjem for ulovlige el-installationer og evt. udbedre disse, så sikkerheden er i orden. Ulovlige el-installationer kan i værste tilfælde forårsage stød eller brand, derfor er det vigtigt at få dem tjekket.

Når vi har gennemgået dine el-installationer, skriver vi en el-eftersynsrapport, hvor du kan se om der skulle være ting, der skal udbedres og den generelle tilstand af el-installationerne i dit hjem. El-eftersyn skal ifølge loven altid udføres af en autoriseret elektriker, som er uddannet til at håndtere test- og måleinstrumenterne. Under el-eftersynet kontrollerer vi bl.a. el-tavler, el-installationer, lavvolts-installationer og fejlstrømsafbrydere m.m.

Hvis du skal bruge et eftersyn, så kan du altid kontakte os. Vi har mange års erfaring med el-eftersyn og ved derfor præcis, hvad vi skal kigge efter. Du kan derfor være helt tryg ved, at overlade dit eftersyn til os. Vi udfører både el-eftersyn hos private og erhvervsdrivende.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  ★★★★★

  Convido-El kan helt klart anbefales! 👌

  fb
  Sandra Juel Sørensen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionalisme

  google
  Helle Juel
  via Google

  ★★★★★

  Værdi for penge

  stjerne
  John Rasmussen
  via Trustpilot

  Indhent et tilbud