Varmepumper

En af vores services er varmepumper. Måske du bør overveje en varmepumpe som dit opvarmningsmiddel for fremtiden. Det er nemlig en god måde at spare energi på samtidig med at man kan aflaste miljøet vil at bruge strøm kontra gas eller olie som opvarmningskilde. Vi tror på at vi kan finde en god løsning sammen så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  Varmepumper

  En varmepumpe kan være en god varmekilde, der både kan spare energi og spare mijøet for unødig CO2. En varmepumpe varmer effektivt dit hjem op og er en nem løsning. Varmepumpen kan betjenes med en fjernbetjening, hvor det er nemt at skrue op og ned for varmen.

  Derudover kan det være en fordel om sommeren, at den også kan køle hjemmet ned. Varmepumper kan både opsættes i dit hjem og i sommerhuset, og er en nem løsning til opvarmning i dit hjem.

  På trods af at varmepumper bruger en del strøm, kan det stadig betale sig at skifte til varmepumpe, hvis du eksempelvis på nuværende tidspunkt har el-varme eller gasfyr. Desuden kan en varmepumpe forbedre dit indeklima, da varmepumper også renser og udskifter luften i dine rum. Herved kan du både komme af med dårlige lugte og partikler, som ophober sig i dit hjem.

  Ønsker du et tilbud på din opgave?

  Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


   Der er tre forskellige typer af varmepumper

   De kaldes for luft-vand varmepumpe, luft-luft varmepumpe og jordvarmeanlæg. Hver type varmepumpe har sin fordel og hvilken du skal vælge, kommer helt an på, hvad du har brug for.

   En luft-vand varmepumpe kan både opvarme dit hjem og dit vand og kan derfor være en god alt-i-én løsning. Luft-luft varmepumpen er billig i drift og er god til mindre og lukkede arealer, så som sommerhuse. Jordvarmeanlægget kræver mere arbejde, da dele af det skal graves ned i haven. Dog er jordvarmeanlægget effektivt i de kolde måneder, da det udnytter varmen fra jorden.

   Du kan altid kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om opsætning af varmepumpe og fordelene ved denne.

   ★★★★★

   Helt fantastisk arbejde. Alt er bare så gennemført. Fik, ud over småting indendørs også skiftet et par udendørskontakter samt trukket strøm til drivhus, hvor elektrikkeren bare er kommet med en helt genial løsning til kontakterne. Hold op hvor er vi glade for Convido-el, kan helt klart anbefales

   google
   Tove Krøll
   via Google

   ★★★★★

   God kontakt, kom og besigtigede samme dag efter endt arbejdsdag, identificerede hurtigt problemet i vores el-installation og løste det. Vanvittig fin oplevelse og service.

   google
   Allan Kristensen
   via Google

   Indhent et tilbud