Elektriker i Skælskør

Hos Convido-El leverer vi løsninger inden for el-installation, varmepumper, belysning og meget mere, som din elektriker i Skælskør. Vi er autoriseret elektriker, hvorfor vi tilbyder professionelle el-løsninger. Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig her.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  Autoriseret elektriker i Skælskør

  Convido-EL er din lokale elektriker i Skælskør. Med 13 års erfaring i branchen har vi opnået stor faglig viden samt ekspertise inden for el-installationer og el arbejde. 

  Med vores store erfaring kender vi til vigtigheden i at have kunden i fokus. Det er vigtigt for os, at du får en el løsning, som du er glad for og tilfreds med.

  Har du brug for en autoriseret og professionel elektriker i Skælskør? Hos Convido-El kan vi hjælpe dig.

  Som din lokale elektriker i Skælskør klarer vi dit el problem. Kontakt Convido-El allerede i dag. Du kan kontakte os via telefon 52 70 80 10 eller på mail ar@convido-el.dk. Du har også mulighed for at få et uforpligtende tilbud ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig med et uforpligtende og attraktivt tilbud hurtigst muligt.

  Ønsker du et tilbud på din opgave?

  Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


   Convido-El - Autoriseret Elektriker

   Få en attraktiv pris på el arbejde

   Hos Convido-El tilbyder vi attraktive priser på autoriseret og professionelt el arbejde, som din elektriker i Skælskør. Få en attraktiv pris på el arbejde allerede i dag. Vi tilbyder professionelt og autoriseret el arbejde, som uddannet el-installatør, til gode priser.

   Priserne på el arbejde varierer da prisen kommer an på omfanget af opgaven, hvilke materialer der skal bruges etc.

   Står du og mangler hjælp fra en el installatør eller elektriker i Skælskør ? Kontakt os på vores telefon nummer 52 70 80 10 eller skriv en mail til os på ar@convido-el-dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et attraktivt tilbud på din el-opgave. 

   ★★★★★

   Helt fantastisk arbejde. Alt er bare så gennemført. Fik, ud over småting indendørs også skiftet et par udendørskontakter samt trukket strøm til drivhus, hvor elektrikkeren bare er kommet med en helt genial løsning til kontakterne. Hold op hvor er vi glade for Convido-el, kan helt klart anbefales

   google
   Tove Krøll
   via Google

   ★★★★★

   God kontakt, kom og besigtigede samme dag efter endt arbejdsdag, identificerede hurtigt problemet i vores el-installation og løste det. Vanvittig fin oplevelse og service.

   google
   Allan Kristensen
   via Google

   Indhent et tilbud