Elektriker i Sorø

Hos Convido-El leverer vi løsninger inden for el-installation, varmepumper, belysning og meget mere, som din elektriker i Sorø.

Vi er autoriseret elektriker, hvorfor vi tilbyder professionelle el-løsninger. Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig her.

Autoriseret elektriker i Sorø

Hos Convido-El har vi kunden i fokus. For os betyder det, at vi efter bedste evne løser el-arbejde således at det lever op til dine behov og ønsker. 

Som elektriker i Sorø går vi højt op i kundetilfredshed. Med vores 13 års erfaring inden for branchen og store faglige ekspertise, kan vi levere løsninger, som vores kunder er glade for og som er i høj kvalitet.

Som din lokale elektriker, udfører vi mange forskellige typer af el-installationer, til både private- og erhvervskunder. Med 13 års erfaring og stor faglig viden samt ekspertise, kan vi tilbyde dig unikke el-løsninger i høj kvalitet.

Står du og mangler en pålidelig og autoriseret elektriker i Slagelse? Så kan vi hos Convido-El hjælpe dig. Står det el-arbejde du har i tankerne ikke ovenfor? Skal du for eksempel have lavet et par stikkontakter eller lignende? Så finder vi en løsning på det. Hos Convido-El skal vi nok hjælpe dig med at få løst dit el-problem. Du skal blot kontakte os via kontaktformularen her til højre, på telefon 52 70 80 10 eller på mail ar@convido-el@dk.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  Vi løser dine elektriker opgaver

  Convido-El - Autoriseret Elektriker

  Elektriker i sorø

  Døgnvagt i Sorø

  Mangler du en elektriker i Sorø uden for almindelige åbningstider?

  Hos Convido-El tilbyder vi autoriseret og professionel døgnservice i Sorø. Vi rykker ud hele døgnet. Du skal blot ring på telefon 52 70 80 10 – vi tager den både dag og nat!

  Hvis uheldet er ude og du har behov for en elektriker, så står vi til rådighed. Desto hurtigere du ringer, efter problemet er opstået, desto hurtigere kan vi hjælpe dig.

  ★★★★★

  Convido-El kan helt klart anbefales! 👌

  fb
  Sandra Juel Sørensen
  via Facebook

  ★★★★★

  Professionalisme

  google
  Helle Juel
  via Google

  ★★★★★

  Værdi for penge

  stjerne
  John Rasmussen
  via Trustpilot

  Indhent et tilbud